Nepremičnine v Ljubljani Naprodaj je garsonjera z balkonom in lastnim parkiriščem v Ljubljani na Dolgem mostu (Vič)

NEPREMIČNINA JE PRODANA

Vendar na voljo so naslednje nepremičnine ...

Če je tudi za vas napočil čas, ko si lahko ustvarite svoj prvi dom, imamo za vas dobro novico. Na Dolgem mostu v Ljubljani (četrtna skupnost Vič) je naprodaj lepa garsonjera, ki jo lahko preuredite v manjše enosobno stanovanje.

slika

Zdajšnjim lastnikom, ki so tu prebivali štiri leta, je njihovo prvo stanovanje priraslo k srcu, a je za štiričlansko družino osemintrideset kvadratnih metrov postalo premajhno. Odločili so se, da bodo preselili v hišo, garsonjero pa prodali novim lastnikom.

Razpoložljivo kvadraturo garsonjere je družina maksimalno izkoristila

V predprostoru je po meri vgrajena prostorna garderobna omara. Kotni del so se lastniki odločili pustiti tukaj, ostali del omare pa bodo vzeli seboj.

slika slika

V osrednjem prostoru so na desni strani uredili moderno kuhinjo višjega cenovnega razreda, ki bo z vsemi vgrajenimi kuhinjskimi aparati pričakala nove lastnike. Jedilna miza smotrno ločuje kuhinjski del od računalniškega kotička z veliko delovne površine in knjižnimi policami. Vse to bodo zdajšnji lastniki prepustili v uporabo novim prebivalcem te prijetne garsonjere na Viču.

slika slika

Levo od osrednjega prostora, ki se odpira na zahod, so zdajšnji lastniki namenili počitku. Kot rečeno, so vsak kvadratni meter izkoristili kar najbolj optimalno. Tako so tukaj uredili spalnico za starše in mini spalni otroški kotiček, ki je od spalnice staršev ločen s predelno steno.

slika slika

Če otrok še nimate, lahko spalni prostor povečate za kvadraturo spalnega kotička, trenutno namenjenega malčkom, ga od dnevnega prostora ločite s steno in tako iz garsonjere ustvarite manjše enosobno stanovanje.

slika slika

Prednosti garsonjere na Viču

Po besedah zdajšnjih lastnikov so največje prednosti te prijetne garsonjere nizki mesečni stroški (okoli 55 EUR), lepo urejena okolica, bližina AC obroča (dobri dve minuti) in prijazni sosedje. Dodali so še, da so v času bivanja tu nadvse uživali v razgledu na zahajajoče sonce z lastnega balkona.

slika slika
Stanovanje ima zahodno lego, zato prejme veliko popoldanske svetlobe.

Garsonjera se nahaja v prvem nadstropju stanovanjskega vila bloka, zgrajenega leta 2003, v katerem je skupno šestnajst stanovanj. Ulica je končna, zato v neposredni bližini ni nobenega motečega prometa in hrupa, okoli bloka so urejene travnate površine.

Dobro je vedeti ......

da so zdajšnji stanovalci spremljali potek gradnje in so z izvedbo zelo zadovoljni. V garsonjeri so prebivali štiri leta in v tem času se na nepremičnini niso pojavile nikakršne pomanjkljivosti oziroma napake (kar je pogost slučaj novogradenj). Garsonjera, ki jo prodajajo, je torej dobro »preizkušena« in predstavlja povsem varen nakup.

Osemintrideset kvadratnih metrov velika garsonjera na Ramovšovi ulici na Viču v Ljubljani je lahko dober začetek novega poglavja v vašem življenju. Morda ste mlad par, mlada družina, samska oseba ali investitor, in si želite z nakupom zagotoviti bogatejšo prihodnost.

Če ste se našli v kateri od naštetih skupin ali si želite več podrobnejših informacij o garsonjeri, ki je naprodaj za 128.500 €, pokličite Stanka Štupico na 01 421 22 22 ali 051 666 444, ali se mu javite prek spodnjega kontaktnega obrazca ...

Stanko Štupica
Stanko Štupica
osebni nepremičninski svetovalec, licenca MOP
01 421 22 22
051 666 444
Vita Žnidarič Štader
Za vas ocenjuje in svetuje:
Vita Žnidarič Štader

Splošni podatki o garsonjeri na Dolgem mostu na Viču v Ljubljani

Lokacija: Dolgi most, Ramovšova ulica

Vrsta nepremičnine: garsonjera

Leto izgradnje: 2003

Velikost garsonjere po ZK: 37,41 m2

 

Cena: 128.500 EUR

 

Razporeditev prostorov: predprostor (3,90 m2), kopalnica (3,95 m2), dnevni prostor s kuhinjo (24, 15 m2), shramba (1,85 m2), balkon (4,60 m2)

Ogrevanje: plin

Parkirišče: 1 lastno parkirno mesto; dovolj parkirnih površin za obiskovalce

Vseljivost: po dogovoru

Šifra nepremičnine: 34

Splošni podatki o okolici:

Naselje: Dolgi most, Vič – lepo urejena in mirna soseska

Okolica: vrtec (oddaljen 2 km), AC obroč (oddaljen 1 km), teniška igrišča (oddaljena 2 km),bližina gozda, sprehajalnih poti (PST), mestni avtobus št. 6 (700 m).

Morate prej prodati, da bi lahko kupili?

Prvi korak pri uspešni prodaji nepremičnine je pravilna ocena njene tržne vrednosti. Ugotovite, koliko bi lahko iztržili za svojo nepremičnino.

Kliknite tu za brezplačno spletno oceno, ki jo prejmete najkasneje v 24-tih urah.

O ponudbi za nakup

Vaša ponudba je zaupna. Osebne podatke bomo razkrili prodajalcu le z vašim dovoljenjem. Vaša ponudba je tudi povsem neobvezujoča. Lahko si premislite v vsakem trenutku.

Je pa lahko hitra ponudba odločilna za uspešen nakup, saj jo bo prodajalec morda sprejel, še preden bi mu kdo ponudil boljše pogoje.

Zanimam se za to nepremičnino

Ime*
Priimek*
E-mail*
Telefon*
Kraj*
       Ogled Dodatne informacije Moja ponudba
Želeni dan in ura ogleda/ vaše vprašanje ali komentar
Copyright © 2006 - 2015 prospera-nepremicnine.si     |   Gradbeništvo Grating M TEAM   |   Studio Kragelj arhitekti   |   Rent Apartments in Ljubljana