Nepremičnine v Ljubljani in okolici Novogradnje – Nove hiše na sončni parceli s čudovitimi razgledi v Kamniku pod Krimom (Preserje)

VSE HIŠE SO ŽE PRODANE!

 

Pozor kupci novih hiš: Hiše v Kamniku pod Krimom so resda prodane, vendar je nedaleč stran, na prelepi prisojni parceli v Notranjih Goricah (in še bližje Ljubljani) v izgradnji novo naselje petih samostojnih stanovanjskih hiš. Če kupujete novogradnjo v okolici Ljubljane, si čimprej oglejte nove hiše v Notranjih Goricah! Kliknite tukaj.

 

slika

Če sanjate o nakupu nove hiše in s soncem obsijane terase, s katere se odpira čudovit pogled v dolino in hribe na obzorju ...

Če želite, da bi se vaši otroci brezskrbno igrali in ustvarjali na lastnem dvorišču ... in med odraščanjem spoznavali bogastvo, ki ga skrivata gozd in travnik ...

slika

Če bi radi zaživeli v mirnem naravnem okolju, ki ponuja več kot dovolj možnosti za vsakdanjo sprostitev in rekreacijo na svežem zraku ...

Če bi želeli, da ima vaša družina in vaši hišni ljubljenčki dovolj prostora za vsakodnevne radosti ...

slika

... potem ste morda pravkar našli svoj novi dom.

Na južnem obrobju ljubljanskega Barja je v Kamniku pod Krimom nastalo lično naselje šestih novogradenj

Investitor Nov dom gradnje d.o.o iz Ljubljane, Tržaška 134, končuje z gradnjo šestih enodružinskih samostojnih hiš, ki bodo tvorile zaključeno celoto urejenega naselja.

slika

Pogled na sosesko novogradenj z zahodne strani (slika zgoraj in slika spodaj),

slika

in še pogled na sosesko novogradenj s »ptičje perspektive« (slika spodaj).

slika

K urejenemu videzu bo prispevala enotna zunanja ureditev okolice hiš ter skupna infrastruktura, ki zajema tudi dovozno cesto. Cesta bo v skupni lasti vseh šestih kupcev in bo priključena na lokalno cesto Rakitna–Ljubljana.

slika

Pet hiš (A1, A2, B1, B2 in B3) so že prodane. Na voljo je le še ena enota ...

slika

Nekaj osnovnih podatkov ...

Novogradnje v Kamniku pod Krimom so zgrajene do III. podaljšane gradbene faze, ki poleg osnovnih izvedb vključuje več kot je to običajno – več o tem preberite tukaj. Seveda pa lahko na željo kupca hišo izdelamo do V. gradbene faze ali na ključ.

Za informacije o tem, kaj vključuje V. gradbena faza kliknite tu. Za podrobnejše informacije o konstrukciji, materialih, obdelavi, voodoskrbi, ogrevanju in kanalizaciji kliknite tu.

slika

Zunanja ureditev hiš in naselja

Ob hišah so nadstrešnice v velikosti 20 m2, ki so namenjene parkiranju enega avtomobila in nadkritju vhoda v objekte. Nadstrešnice so oblikovane kot pergole.

Pod vsako nadstrešnico je predvidena vrtna lopa iz polnih lesenih sten v velikosti 4,20 m2.

Vsaka novogradnja ima tudi 25,15 m2 veliko lastno teraso z dostopom iz dnevnega prostora.

Predvidena je enotna ureditev okolice hiš. Do vseh hiš bo vodila urejena cesta.

slika

Podatki o velikosti parcel

Velikost vsake parcele se prilagaja mikrolokaciji posameznega objekta.

A1= 288 m2 -- PRODANO
A2= 265 m2 -- PRODANO
A3= 290 m2 -- REZERVIRANO

B1= 339 m2 -- PRODANO
B2= 339 m2 -- PRODANO
B3= 271 m2 -- PRODANO

Idealen tloris za družino

Največja prednost novogradenj v Kamniku pod Krimom je njihov tloris, ki maksimalno izkorišča razpoložljivo kvadraturo. Celoten interjer je zares idealna kombinacija funkcionalne razporeditve prostorov in estetskega videza. O tem se lahko prepričate v informacijah, ki so na voljo v spodnjih povezavah …

Etažnost posamezne hiše je Pritličje (P) + Mansarda (M)

Tlorisi v besedi

Tlorisi v sliki

Kako najhitreje iz Kamnika pod Krimom v Ljubljano?

Iz Kamnika pod Krimom boste prek Podpeči in Črne vasi do južne ljubljanske obvoznice (uvoz: Industrijska cona Rudnik) prišli že v dobrih 10 do 15 minutah, saj je do ljubljanskega AC obroča le 12 km.

Do uvoza Vič pa boste z avtomobilom prek Podpeči in Brezovice porabili približno 15 minut.

slika

V Ljubljano se lahko odpeljete z avtomobilom, lahko pa se z avtomobilom ali celo peš odpravite do najbližje železniške postaje Preserje in ste v centru Ljubljane približno desetih minutah.

slika

Lokacija je izjemno privlačna, saj ponuja vse, kar imajo »veliki«

V neposredni bližini se nahaja avtobusno postajališče, železniška postaja je le dober kilometer stran od vasi.

Za družine z otroki je razveseljiva naslednja informacija. Le nekaj minut hoje je do Osnovne šole Preserje, nedaleč stran, natančneje v Podpeči, je tudi vrtec za najmlajše.

V bližnji Podpeči boste v Mercatorjevem centru nakupili vse za vaš hladilnik, na bencinskem servisu natočili gorivo v vaše jeklene konjičke, pri vulkanizerju zamenjali pnevmatike, se med čakanjem ustavili pri frizerju, v cvetličarni kupili kakšen okrasni cvetlični lonec ali šopek rož, ki bo krasil vašo novo dnevno sobo, otroci pa bodo najbolj veseli papirnice s pestro ponudbo pisarniške galanterije.

Ne smemo pozabiti tudi na tehnično trgovino, kjer se boste lahko opremili z orodjem za urejanje vašega vrta.

Tudi kulturno življenje je v teh krajih bogato. V podpeškem kulturnem domu se namreč tedensko vrstijo razne predstave, koncerti in druge prireditve, ki razveseljujejo domače obiskovalce.

Le nekaj korakov stran od hiše vam bodo z raznimi hišnimi dobrotami z veseljem postregli v priznani gostilni Zgornji Kirn. V bližini naselja so še številne pizzerije in gostilne, kjer se boste lahko dobro okrepčali.

In še nekaj zanimivih informacij ...

Kamnik pod Krimom leži ob robu Ljubljanskega barja ob vznožju Krimsko – Mokriškega hribovja. Vas je dobila ime po kamnitem svetu, na katerem stoji.

slika
Vir: zgodovina.ledina.org

Zračni posnetek Kamnika pod Krimom. V vasi je posebej vredna ogleda Cerkev Sv. Florjana z rokokojskim oltarjem iz leta 1750.

Ko vas bodo obiskali prijatelji ali sorodniki, jih presenetite z obiskom Polharskega muzeja

slika slika
Vir: ljubljana-tourism.si

Nedaleč od bližnje železniške postaje Preserje stoji Polharski muzej. Zbirka je pregledno urejena in opremljena z razlagami, kje žive polhi, na kak način jih polharji lovijo, in kateri so njihovi naravni sovražniki. Poleg polhov je v zbirki še nekaj drugih živali, med njimi največji volk na Slovenskem iz kočevskih gozdov, in največja ptica roparica – gologlavi orel plešec.

Za osvežitev vročih poletnih dni

Kilometer in pol oddaljeno od Kamnika pod Krimom, med hriboma sv. Ana in sv. Lovrenc, je naselje Jezero. Ob njem je majhno, a globoko jezero (do 37 metrov), ki se napaja iz več izvirov pod bližnjim gozdom. Ob jezeru je urejeno manjše kopališče.

Zanimivi utrinki iz neposredne okolice ...

slika slika
Razgled, ki se odpira na dolino in pogled na bližnjo Žalostno goro.

Več kot odlično izhodišče za šport in rekreacijo

Kamnik pod Krimom je enkratno izhodišče za vsakodnevno rekreacijo.

S kolesom ali peš se lahko odpravite na Krim (1107 m), najbližjo točko, kjer lahko v zimskih dneh uživate v magičnih sončnih žarkih ter si privoščite počitek v domu na vrhu gore.

»Krim odmev bo dal«, je pel Oton Zupančič in s tem označil mesto kopaste gore, ki je od nekdaj ljubljanski vremenski prerok.

Za opazovanje ljubljanskih vrat in ob tem še osrednjega jedra slovenske dežele ni lepšega prostorčka, predvsem pa ne bolj primernega. To so vedeli že avstrijski zemljemerci, ki so tu že v letih 1817–1828 postavili koordinacijsko izhodišče prve katastrske izmere dežel Kranjske, Koroške, ter Primorske z Istro.

Napolnite si pljuča s svežim zrakom ...

slika slika
Leva slika, vir: ljubljana-tourism.si, desna slika vir: static.flickr.com

Druga privlačna lokacija za pohodnike in kolesarje je Rakitna, ki leži v osrčju velike kraške planote, na nadmorski višini 800 m v osrčju Krimsko – Mokriškega hribovja.

Po kraškem polju ob vasi teče ponikalnica Rakitniščica. Po drugi svetovni vojni so izvire v njenem zgornjem delu zajezili in tako ustvarili umetno jezero, ki privablja številne izletnike. V jezeru se je poleti mogoče kopati, pozimi pa se na njem drsati.

Okoli Rakitne so tudi obširni tereni za tek na smučeh. Rakitna je sicer znana po svojem blagodejnem podnebju, ki ga ustvarja mešanje sredozemskih in alpskih zračnih tokov. V vasi je klimatsko zdravilišče za otroke.

Ljubljansko barje vam bo med sprehodi razkrilo vse svoje čare

Dobrih 150 km2 močvirne ravnice zaznamuje neskončen mozaik travnikov, steljnikov, njiv, jarkov in mejic. Med sprehodi po zelenem »tepihu« boste odkrivali čarobne zvoke ptičjega petja, pesmi trav, žuželk in drugih prebivalcev živopisanega naravnega sveta.

Idej za vsakodnevne ali vikend sprehode, pohode, kolesarske vožnje je še veliko, a pustite se tudi malce presenetiti ...

Privlačna cena bo olajšala vašo odločitev

Da so cene za nove hiše v Kamniku pod Krimom zares izjemno privlačne, naj vas prepriča pomembna informacija, da kupcu ne bo treba plačati posredniške provizije!

Kot rečeno, hiše so zgrajene do III. podaljšane gradbene faze, na željo kupca pa novogradnje lahko izdelamo do V. gradbene faze ali na ključ. Prodajne cene posameznih objektov z urejeno okolico pa so oblikovane v skladu z mikrolokacijo vsake hiše.

Enota Velikost v m2 Zemljišče v m2 Cena za III pgf v € Cena za V gf v €
A3 158,00 290,00 PRODANO PRODANO
B2 158,00 339,00 PRODANO PRODANO

(Cene vključujejo 8,5% DDV. Cene so informativne in jih prodajalec lahko brez predhodnega opozorila spremeni.)

Ste zainteresirani? Ne razmišljajte predolgo ...

Smo tudi v vas prebudili željo po nakupu novogradnje v Kamniku pod Krimom? Ponujamo vam tudi možnost, da svoje stanovanje v Ljubljani ob doplačilu zamenjajte za novo hišo v okolici Ljubljane. Vse podrobnosti o možnosti menjave dobite pri prodajalcu.

Čim prej si zagotovite termin za ogled, saj je povpraševanje zelo živahno…

Na vaša vprašanja bo z veseljem odgovoril naš nepremičninski svetovalec Stanko Štupica, ki bo z vami opravil tudi ogled nepremičnine.

Lahko pa izpolnite spodnji obrazec in mi bomo poklicali vas.

Stanko Štupica
Stanko Štupica
osebni nepremičninski svetovalec, licenca MOP
01 421 22 22
051 666 444

Koliko bi bili vi pripravljeni plačati za nepremičnino v Kamniku pod Krimom?

Če vam je katera od stanovanjskih hiš všeč, ne odlašajte. Sporočite, za koliko bi jo bili pripravljeni kupiti. Povsem možno je, da bo prodajalec vašo ponudbo sprejel. Vpišite v spodnji obrazec svojo ceno in plačilne pogoje, pod katerimi bi bili pripravljeni kupiti nepremičnino.
Vita Žnidarič Štader
Za vas ocenjuje in svetuje:
Vita Žnidarič Štader

Splošni podatki o novogradnjah v Kamniku pod Krimom (Preserje, Podpeč)

Lokacija: Kamnik pod Krimom (pošta Preserje)

Vrsta nepremičnine: novogradnje, samostojne stanovanjske hiše


A1: prodano

A2: prodano

A3: prodano


B1: prodano

B2: prodano

B3: prodano


Priključki: telefon (možnost SIOL paket TRIO)

Parkiranje: urejeno pod nadstrešnico ob hiši

Pravno stanje nepremičnine: urejeno


Šifra nepremičnine: 21


LPP: Ljubljana - Podpeč LPP št. 19.

Morate prej prodati, da bi lahko kupili?

Prvi korak pri uspešni prodaji nepremičnine je pravilna ocena njene tržne vrednosti. Ugotovite, koliko bi lahko iztržili za svojo nepremičnino.

Kliknite tu za brezplačno spletno oceno, ki jo prejmete najkasneje v 24-tih urah.

O ponudbi za nakup

Vaša ponudba je zaupna. Osebne podatke bomo razkrili prodajalcu le z vašim dovoljenjem. Vaša ponudba je tudi povsem neobvezujoča. Lahko si premislite v vsakem trenutku.

Je pa lahko hitra ponudba odločilna za uspešen nakup, saj jo bo prodajalec morda sprejel, še preden bi mu kdo ponudil boljše pogoje.

Zanimam se za to nepremičnino

Ime*
Priimek*
E-mail*
Telefon*
Kraj*
       Ogled Dodatne informacije Moja ponudba
Želeni dan in ura ogleda/ vaše vprašanje ali komentar
Copyright © 2006 - 2015 prospera-nepremicnine.si     |   Gradbeništvo Grating M TEAM   |   Studio Kragelj arhitekti   |   Rent Apartments in Ljubljana