Nepremičnine v Ljubljani in okolici Okolica Ljubljane – Notranje Gorice: Naprodaj so nove, sodobne samostojne stanovanjske hiše

NEPREMIČNINA JE PRODANA

Vendar na voljo so naslednje nepremičnine ...

 

Močan trend preseljevanja iz prestolnice še vedno narekujejo cene, ki so nižje sorazmerno z oddaljenostjo od mestnega središča. Poleg tega za kraje izven mesta velja, da ponujajo kvalitetnejše bivanje, v mirnejšem in varnejšem okolju.

Če se želite tudi vi in vaša družina preseliti v sodobno zasnovano, samostojno stanovanjsko hišo v okolici Ljubljane, potem vas vabim, da izveste več o novem projektu na sončnih parcelah v Notranjih Goricah.

slika

V naselju Notranje Gorice, nedaleč od Brezovice pri Ljubljani, bo kmalu zgrajeno naselje petih individualnih stanovanjskih hiš, ki bodo nanizane na lepo osončeni, podolgovati parceli v smeri od severa proti jugu.  

Ne spreglejte pomembne novosti, da podaljšana LPP linija 6B sedaj povezuje Notranje Gorice z Ljubljano. Več o tem ... 

slika

Novogradnje v Notranjih Goricah bodo predvidoma zgrajene do 3. podaljšane gradbene faze, kar pomeni, da bodo objekti pokriti s streho, zaprti s stavbnim pohištvom, fasada bo izdelana ter okolica urejena.

Na željo kupca se je z investitorjem možno dogovoriti za dokončanje hiše do V. gradbene faze ali na ključ.  

slika
Tlorisna dimenzija pritličja znaša: 8,375m x 9,125m (+3,25m x 5,75m); tlorisna dimenzija mansarde pa: 8,375m x 12,375m.

Sodoben videz zunanjosti in notranjosti

Organizacija notranjih prostorov novogradenj v Notranjih Goricah se podreja zapovedim sodobnega interjerja, kjer so bivalni prostori odprti in povezani, po drugi strani pa ločeni od spalnih, kar omogoča nadvse udobno bivanje.

Pritličje obsega: vežo oz. vetrolov, prostor za cisterno, utiliti, dnevni WC, garažo, stopnišče ter dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico.
slika
Tloris pritličja

Tloris pritličja A4 (pdf)

Bivalne površine v posamezni hiši v Notranjih Goricah obsegajo dobrih 163 m2, vsaki enoti pripada tudi lastniški del zemljišča, na katerem bodo urejene parkirne površine, dvorišče ter terasa.  

Zunanje terase so podaljšek dnevno bivalnih prostorov v pritličju, ki so južne in zahodne orientacije. Skozi zastekljene stene tako notranjost doseže veliko dnevne svetlobe, kar ustvarja vse pogoje za prijetno in ugodno bivanje.

slika

V nadstropju so zasnovane štiri spalnice (3 otroške sobe in spalnica za starše), kabinet, velika kopalnica ter stopnišče in hodnik. Poleg tega je možno izdelati še dodatnih 60 m2 mansarde.

Kabinet v nadstropju je zelo praktičen prostor, ki ga lahko uredite za najrazličnejše namene: kot sobo za goste ali delovno sobo, likalnico ali garderobo, morda pa si želite lastno knjižnico z bralnim kotičkom... Možnosti je res veliko!

slika
Tloris nadstropja.

Tloris nadstropja A4 (pdf)

Kvalitetna klasična gradnja

Samostojne družinske hiše v Notranjih Goricah so projektirane in bodo zgrajene v skladu s standardom o nizkoenergijskih gradnjah.

Za natančen opis izvedenih del v 3. podaljšani gradbeni fazi kliknite tu.

slika

V peti gradbeni fazi so predvidene predelne stene iz opeke, debeline 12 oz. 10 cm. Stene bodo ometane in opleskane, v sanitarnih prostorih obložene s keramičnimi ploščicami, stenske ploščice so predvidene tudi nad kuhinjskim pultom v pritličju. Za natančen opis del za V. gradbeno fazo kliknite tu.

Finalni tlaki sicer ne bodo obdelani, saj želi investitor končni izgled (ter tudi morebitne spremembe tlorisih zasnov) prepustiti željam in načrtom bodočih lastnikov. Za opis hiše na ključ kliknite tu.

slika

Stanovanjske hiše v Notranjih Goricah se lepo skladajo z naravnim okoljem, v katerega so umeščene.

Enovit zunanji videz tvorijo lične pastelne fasadne obloge, pri čemer je vhodni del v objekte nadkrit s previsnim delom mansarde.

slika
Niz novogradenj v Notranjih Goricah se začne s Hišo 1 na severnem delu (L) ter se zaključi s Hišo 5 na južnem delu (D) parcele.

Po zahodni liniji naselja v Notranjih Goricah, poteka skupna dovozna pot (širine 4,5 m), ki je na jugu priključena na javno pot območja. S skupne dovozne poti bodo urejeni dovozi do posameznih dvorišč, pri čemer je del poti pred vsako posamezno parcelo lastniški.

Za prijeten videz naselja bo poskrbljeno tudi z zunanjo ureditvijo, ki bo obsegala utrjene in tlakovane površine za parkiranje, dovoze in dostope do posameznih hiš. 

slika

Še nekaj tehničnih podatkov: streha bo iz lesene konstrukcije, dvokapna, klasično zasnovana, s podporami na zidovih; stopnišče bo armiranobetonsko, s finalno oblogo iz keramike in opremljeno z ograjo višine 1m.

Okna, vhodna vrata in vrata v garažo so predvidena v PVC izvedbi, s termopan zasteklitvijo (k=1.1); predvidene so zunanje žaluzije.

Blizu narave in nedaleč od prestolnice

Naselje petih samostojnih stanovanjskih hiš, ki je že v izgradnji, ima odlične prometne povezave z le 15 km oddaljeno Ljubljano. Avtobusna in železniška postaja sta od naselja oddaljeni pet minut hoje, AC priključek Ljubljana-Koper pa nekaj km.

slika
Hiše 1, 2 in 3 v Notranjih Goricah so že prodane, zato pohitite z ogledom!

Prestolnico tako dosežete v pičlih 10 minutah, če potujete z vlakom (železniška postaja Notranje Gorice), medtem ko Ljubljanski potniški promet zagotavlja dve progi: LPP 19 (postajališče v Podpeči) in po novem še podaljšano LPP 6B (postajališče v Notranjih Goricah).

Družine z otroki bodo vesele informacije, da je do vrtca in osnovne šole le par minut hoje, v neposredni bližini je tudi pošta ter nakupovalni center.

V komaj 2 km oddaljeni Podpeči so prebivalcem na voljo številne storitve: še en vrtec, trgovina Mercator, frizer, papirnica, cvetličarna, lekarna, bencinski servis, trgovina s tehničnim materialom ... Pravzaprav vse, kar potrebujete za udobno bivanje.    

Ugodna cena vam bo zagotovo olajšala odločitev za nakup

Novogradnje v Notranjih Goricah so že v izgradnji in ne le to, tri hiše so že prodane! Na voljo sta še le 2 enoti, zato si čim prej zagotovite ogled.

HIŠA Velikost v m2 Zemljišče v m2 Cena za III pgf v € Cena za V gf v €
1  PRODANO  PRODANO   PRODANO   PRODANO 
2  PRODANO   PRODANO   PRODANO   PRODANO 
3  PRODANO  PRODANO   PRODANO   PRODANO 
4  PRODANO  PRODANO  PRODANO  PRODANO
5  PRODANO  PRODANO  PRODANO  PRODANO

(Cene vključujejo 8,5% DDV. Cene so informativne in jih prodajalec lahko brez predhodnega opozorila spremeni.)

Če je tudi za vas napočil čas za premik iz urbanega v mirnejše in bolj zeleno okolje, in si želite ustvariti svoj novi dom v Notranjih Goricah blizu Brezovice pri Ljubljani, pokličite našega nepremičninskega svetovalca Staneta Štupico za podrobnejše informacije in rezervacijo ogleda.  

Ne spreglejte: KUPEC NE PLAČA POSREDNIŠKE PROVIZIJE!

Lahko pa izpolnite kontaktni obrazec in mi bomo poklicali vas.

 

Stanko Štupica
Stanko Štupica
osebni nepremičninski svetovalec, licenca MOP
01 421 22 22
051 666 444
Vita Žnidarič Štader
Za vas ocenjuje in svetuje:
Vita Žnidarič Štader
 

Splošni podatki o samostojnih stanovanjskih hišah

Lokacija: Notranje Gorice (občina Brezovica pri Ljubljani)

Vrsta nepremičnine: novogradnje, nove samostojne hiše

 

HIŠA 1:

status:  PRODANO

 

HIŠA2:                                                               

status: PRODANO

 

HIŠA3:                                                                 

status: PRODANO

 

HIŠA4:                         

status: PRODANO

 

HIŠA5: 

status:  PRODANO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Šifra nepremičnine: 132

 

Splošni podatki o okolici

Naselje: Notranje Gorice

Storitve v bližnji okolici: le nekaj minut hoje je do vrtca (Vrtec Brezovica - enota Notranje Gorice) in OŠ (OŠ Brezovica pri Ljubljani - podružniška šola Notranje Gorice), prav tako do železniške in avtobusne postaje.

Podpeči (2 km od Notranjih Goric) je še en vrtec, trgovina Mercator center, frizer, papirnica, cvetličarna, zdravnik, lekarna, bencinski servis ...

V Vnanjih Goricah: lekarna, zdravstveni dom, postajališče LPP proga 6B

Možnosti za rekreacijo: hrib Sv. Ana, Sv. Lovrenc, naselje Jezero z jezerom in poletnim kopališčem, Rakitna za sprehode, hribolazenje, kolesarjenje, pozimi tek na smučeh ...

Povezave z LJ: vlak (10 min do centra Lj, postaja v Notranjih Goricah), LPP proga 19 (postaja v Podpeči), LPP proga 6B (postaja v Vnanjih Goricah) 

Morate prej prodati, da bi lahko kupili?

Prvi korak pri uspešni prodaji nepremičnine je pravilna ocena njene tržne vrednosti. Ugotovite, koliko bi lahko iztržili za svojo nepremičnino.

Kliknite tu za brezplačno spletno oceno, ki jo prejmete najkasneje v 24-tih urah.

O ponudbi za nakup

Vaša ponudba je zaupna. Osebne podatke bomo razkrili prodajalcu le z vašim dovoljenjem. Vaša ponudba je tudi povsem neobvezujoča. Lahko si premislite v vsakem trenutku.

Je pa lahko hitra ponudba odločilna za uspešen nakup, saj jo bo prodajalec morda sprejel, še preden bi mu kdo ponudil boljše pogoje.

Zanimam se za to nepremičnino

Ime*
Priimek*
E-mail*
Telefon*
Kraj*
       Ogled Dodatne informacije Moja ponudba
Želeni dan in ura ogleda/ vaše vprašanje ali komentar
Copyright © 2006 - 2015 prospera-nepremicnine.si     |   Gradbeništvo Grating M TEAM   |   Studio Kragelj arhitekti   |   Rent Apartments in Ljubljana